KONTAKTY

Bc. Jitka Wachmann
Kostelní 10,
33452 Merklín
tel: 777174296
napište nám

NOVINKY

arr3Naskladněny oleje a vosky k ošetření kůže.Oleje a vosky prvotřídní kvality, určitě vyzkoušejte.... arr3Naskladněno ZATKÁVANÉ MERINOarr3Omezení provozuVážení a milí zákazníci. V týdnu  25. 2. - 3.3. 2019 je omezen provoz eshopu. Vaše objednávky budu... arr3Korálky na zdobení sandálů + jemná hovězinová hlazeniceV e-shopu nově naskladněny korálky ke zdobení sandálů huarache. Naskladněna i hovězinová hlazenice... arr3Zbytková kůže na váhuNabízím zbytkovou kůži na váhu. Je možnost si i vybrat barvy. Bližší informace naleznete v záložce... arr3Přidejte rezenzi a umístěte si zde reklamu či získejte slevuBližší informace naleznete v záložce ''Fotogalerie a rezenze''.... arr3Připraveno je pro Vás několik slevových akcíBližší informace si přečtěte v záložce ''Doprava, platba, slevy''... arr3Zbytky kůže a koženkyVelká výprodejní akce  koženek a kůží....

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 15,00 Kč (0,60 €)
skladem
naše cena 6,00 Kč (0,24 €)
skladem
naše cena 16,00 Kč (0,64 €)
skladem

Příležitost pro ty z Vás, kdo nespěcháte na objednávku!

Do konce mé dovolené zbývá 10 dní. Objednávky nad 1500Kč dostanou 3% slevu na celý nákup.

Objednávky nad 2000Kč  dostanou slevu 3 % na celý nákup + dopravu zdarma.

Heslo pro čerpání nabídky: DOVOLENÁ 2019 (napište do poznámky k objednávce).

 

 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Jitce Wachmann, Šijeme z kůže, se sídlem Merklín, Kostelní 10, IČ 64866505  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů