KONTAKTY

Bc. Jitka Wachmann
Kostelní 10,
33452 Merklín
tel: 777174296
napište nám

NOVINKY

arr3Naskladněny oleje a vosky k ošetření kůže.Oleje a vosky prvotřídní kvality, určitě vyzkoušejte.... arr3Naskladněno ZATKÁVANÉ MERINOarr3Omezení provozuVážení a milí zákazníci. V týdnu  25. 2. - 3.3. 2019 je omezen provoz eshopu. Vaše objednávky budu... arr3Korálky na zdobení sandálů + jemná hovězinová hlazeniceV e-shopu nově naskladněny korálky ke zdobení sandálů huarache. Naskladněna i hovězinová hlazenice... arr3Zbytková kůže na váhuNabízím zbytkovou kůži na váhu. Je možnost si i vybrat barvy. Bližší informace naleznete v záložce... arr3Přidejte rezenzi a umístěte si zde reklamu či získejte slevuBližší informace naleznete v záložce ''Fotogalerie a rezenze''.... arr3Připraveno je pro Vás několik slevových akcíBližší informace si přečtěte v záložce ''Doprava, platba, slevy''... arr3Zbytky kůže a koženkyVelká výprodejní akce  koženek a kůží....

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 15,00 Kč (0,60 €)
skladem
naše cena 8,00 Kč (0,32 €)
skladem
naše cena 6,00 Kč (0,24 €)
skladem

Příležitost pro ty z Vás, kdo nespěcháte na objednávku!

Do konce mé dovolené zbývá 10 dní. Objednávky nad 1500Kč dostanou 3% slevu na celý nákup.

Objednávky nad 2000Kč  dostanou slevu 3 % na celý nákup + dopravu zdarma.

Heslo pro čerpání nabídky: DOVOLENÁ 2019 (napište do poznámky k objednávce).

 

 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Jitce Wachmann, se sídlem 33452 Merklín, Kostelní 10,  IČ 64866505  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů