Štípenka hovězinová třísločiněná nebarvená - různé varianty 2,5 - 3 mm

Štípenka hovězinová třísločiněná nebarvená - různé varianty 2,5 - 3 mm
 Skrýt 
0,30
0,25 ex. VAT
VAT:
21 %
Select product variant
We're sorry, but you can't buy it. This product has been sold out or is no longer available
Compare

In natural color, thickness approx. 1 - 2 mm.

Ideal for insoles and open shoes (sandals), for tension insoles, or as reinforcements for the heel or to the toe of the shoe.

For complete beginners, I recommend a split 1.5 - 2.5 mm.

You can find more information about the skin and the required amount in the "Leather information" here

User review Štípenka hovězinová třísločiněná nebarvená - různé varianty 2,5 - 3 mm

Add review
Product rating
0% Rated by 0 users

By submitting the form, I accept the Privacy Policy
Cookies Settings
Technické (nutné)
Nezbytné cookies pro správné fungování našeho webu.
Always Active

Tyto cookies jsou nezbytně nutné pro správnou funkci webu - zajišťují správné zobrazení, odesílání formulářů, vkládání zboží do košíku a podobně. Technické cookies není možné vypnout. 

Statistické
Sledování návštěvnosti a chování na webu nám pomáhá zlepšovat naše služby.
Preferenční
Abychom vám mohli nabídnout to, co vás zajímá a pamatovali si vaše předvolby.

Díky preferenčním cookies vám můžeme přizpůsobit obsah našich stránek a zobrazovat produkty, o které máte zájem. Procházení webu vám ulehčíme tím, že si budeme pamatovat vaše předvolby - např. obsah košíku, přihlášení nebo jazykové předvolby. Používání webu bude pro vás snazší a pohodlnější. 

Marketingové
Pro zobrazení pouze relevantní reklamy. Objem reklamy zůstává stejný.

Marketingové cookies využívají naši partneři k zobrazování relevantní reklamy na základě vašich preferencí. Tato personalisovaný obsah se může zobrazovat na webech třetích stran, které využívají naši partneři k zobrazování reklamních sdělení. Pokud nedáte souhlas s použitím marketingových cookies, objem reklamy zůstane stejný, ale bude se vám zobrazovat nezajímavý obsah. 

Cookies Settings