Porkskin splits ironed light brown 0.4 - 0.6 mm

Zažehlená vepřovicová štípenka sv. hnědá 0,4-0,6 mm (1)
  • Zažehlená vepřovicová štípenka sv. hnědá 0,4-0,6 mm (1)
  • Zažehlená vepřovicová štípenka sv. hnědá 0,4-0,6 mm (2)
 In Stock
0,24
0,20 ex. VAT
VAT:
21 %
dm²
Catalog Number:
0121109
EAN:
241
Další v kategorii:
Porkskin, QUALITY LEATHER – HIDES FOR HOBBY CRAFTING AND PROFESSIONALS, Porkskin splits, Ironed
Compare

Thin, yet firm porkskin, ironed.

By ironing, the leather becomes firmer and stiffer, smoothing wrinkles and folds. It is used for linings and reinforcements such as toes or heels.

Thickness 0.5 - 0.7 mm.

Zažehlená vepřovicová štípenka sv. hnědá 0,4-0,6 mm (2)

User review Porkskin splits ironed light brown 0.4 - 0.6 mm

Add review
Product rating
0% Rated by 0 users

By submitting the form, I accept the Privacy Policy
Cookies Settings
Technické (nutné)
Nezbytné cookies pro správné fungování našeho webu.
Always Active

Tyto cookies jsou nezbytně nutné pro správnou funkci webu - zajišťují správné zobrazení, odesílání formulářů, vkládání zboží do košíku a podobně. Technické cookies není možné vypnout. 

Statistické
Sledování návštěvnosti a chování na webu nám pomáhá zlepšovat naše služby.
Preferenční
Abychom vám mohli nabídnout to, co vás zajímá a pamatovali si vaše předvolby.

Díky preferenčním cookies vám můžeme přizpůsobit obsah našich stránek a zobrazovat produkty, o které máte zájem. Procházení webu vám ulehčíme tím, že si budeme pamatovat vaše předvolby - např. obsah košíku, přihlášení nebo jazykové předvolby. Používání webu bude pro vás snazší a pohodlnější. 

Marketingové
Pro zobrazení pouze relevantní reklamy. Objem reklamy zůstává stejný.

Marketingové cookies využívají naši partneři k zobrazování relevantní reklamy na základě vašich preferencí. Tato personalisovaný obsah se může zobrazovat na webech třetích stran, které využívají naši partneři k zobrazování reklamních sdělení. Pokud nedáte souhlas s použitím marketingových cookies, objem reklamy zůstane stejný, ale bude se vám zobrazovat nezajímavý obsah. 

Cookies Settings